Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

M85i34l35o90š 77B16é71m

25. 9. 2013 7:55

Tady je petice za vypsaní referenda o vystoupení z EU. Pokud vystoupíme z EU, nebudeme muset posílat do Brusele peníze a také o ně nebudeme muset prostřednictvím šíleného, ke korupci přímo vybízejícímu, systému žádat. Přitom nepřijdeme o volný pohyb, protože stále zůstaneme členy EHS a Schengenské dohody.

1 0
možnosti
KN

Dotace jsou zlo.

Mají korupční potenciál, narušují rovnováhu v ekonomice, zaměstnávají spousty úředníků, představují nezasloužený zisk pro obdarované zatímco ostatní musí pod hrozbou násilí platit.

2 0
možnosti
LS

To ve své podstatě může platit na jakékoliv přerozdělování statků a je jedno jestli je to dotace, privatizace, znárodňování či prodej. Jinak souhlasím, ideální řešení je zrušit dotace, ale my a vlastně celá Evropa na nich funguje a tudíž nyní je lépe se zasadit, aby se co nejméně přerozdělovalo

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Jsem obyčejný občan, kterému není lhostejný, kde a jak žije. Jelikož nejsem spokojený se současným stavem společnosti, tak se snažím být aktivní - dát lidem Víru, Naději, Lásku a Radost. Velkou oporou mi je rodina a spousty přátel, kteří smýšlejí podobně.

Můj přístup k životu je, že se máme tak, jak si zasloužíme. Mé současné heslo je "Občané Nejsou ovce!"

Seznam rubrik